!!!!!!!! Onze dagmenu vindt u onderaan bij menu  !!!!!!

                                                                                    

!! Welkom bij Restro Daan !!

Je hoeft niet altijd de stad in te trekken om kwaliteit geserveerd te krijgen. Bij restro Daan in de kleine, landelijke gemeente Hulste, tovert Daan Claerhout grote smaken op je bord.

Wie Hulste dorp door moet, kan moeilijk Restro Daan niét gezien hebben. De smalle gevel bestaat volledig uit glas en biedt meteen al een voorsmaakje van het eigentijdse interieur. Iedereen die graag van de betere wijnen en gerechten geniet, kan hier terecht. De exclusieve wijnkelder bevat een uitgebreid gamma van geselecteerde wereldwijnen, die je naar believen kan combineren met je maaltijd.

Restaurant Daan is de vrucht van het jonge koppel Daan Claerhout en Liselotte Deryckere, die de zaak inmiddels al meer dan tien jaar succesvol uitbaten. Aan het fornuis staat Daan zelf. De chef liep stage bij verschillende gerenommeerde restaurants, waaronder 't Oud Konijntje, Bistro Novo en 't Hof van Cleve. In het Italiaanse Verona leerde hij de kneepjes van het vak qua Italiaanse keuken. Risotto's zijn dan ook een specialiteit van het huis bij Restro Daan.

facebook